Post by pilugpopefo on Feb 24, 2022 13:09:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Train Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Train Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu raha häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Merge Train Games 2022 version ▞▞▞
See mäng on väga ainulaadne ja erinev, mulle väga meeldib seda mängu mängida
Milesfarguson
Seni on lõbus.
Ikka veel nööriõppimine, aga siiani hästi
Mitte ootuspäraselt
See on hea mäng. Kuid ma andsin 4 tärni, sest sellel on ainult 10 piletit, mis on tüütu, kuna ma pean tunde ootama isegi 1 pileti saamiseks.
LIIGA PALJU ÕPETUSE TASEMEID
Lõbus mäng, mida on lihtne mängida
Oli lahe. Aga nüüd ajab see mind pidevalt välja. Väga masendav!
Ma armastan seda mängu, aga... kui ma esimest korda beetarežiimis mängima hakkasin, ostsin valiku No Ads ja alates sellest uuest värskendusest olen pidanud reklaame vaatama. Mis juhtus ja kuidas seda parandada ilma uuesti maksmata?!? ***Ma desinstallin selle mängu enne uuesti maksmist. Palun parandage see.
Lihtne ja nauditav. Hea graafika. Hea viis aega surnuks lüüa.
see mäng on parim, mida mängida, naudite seda
See on okei ma arvan. Natuke korduv.
Suurepärane mäng ja lihtne mängida
Mõnel korral on keeruline imenduda
Raudteejaam 36 on lahendamatu. Kuidas sa peaksid viimases jõenurgas roosa pudeli asja selgeks tegema, nagu see on võimatu. Mõeldes desinstallimisele
Mängud lõppevad 84. tasemel, peale seda tuleb teade "jaama uuendatakse varsti". "Mulle meeldisid väga tasemed, mis nõudsid teilt enne liigutamist mõtlemist. Mõned tasemed olid aga igavad ja nende täitmine võttis korduvate ülesannete tõttu kaua aega.
Nad on ahned ja ahistavad teid selle pärast! Ma ei viitsi reklaame vaadata...tõesti... Ma ei viitsi raha panna mängu, mida naudin, aga...... Reklaamide eemaldamise eest maksmine on AJUTIS!=AHNE! Aga mis seal ikka, ma ei viitsi reklaame vaadata. Sellel mängul pole isegi nii palju reklaame kui mõnel mängul...Kuid pärast iga reklaami löövad nad teile näkku hüpikakna, et anda neile raha, et AJUTISEKS eemaldada reklaamid=ahistamine. Desinstallimine
Suurepärane, mulle meeldib mäng, kuid mõnikord on kolme objekti sobitamine raske.
Väga kena 👍 Suurepärane töö 👌
Lõbus, kuid mittetäielik. Pärast 8. tasemel 82% saavutamist pole enam midagi ehitada. Reklaamide eemaldamise eest 30 päevaks 5 dollari maksmine on kindlasti õige tee. Aitaks, kui oleks selgitus, kuidas toidupoes esemeid luua. Ärge viitsige seda siiski teha, kasum vs kuluv aeg ei ole seda väärt. Ühel ühendamisväljakutsel on ka viga, mille puhul te ei saa 3 tärni, kuna lõke asub parvel ja te ei saa seda valida, kuna sellel on loodud veepott. Muidu lõbus.
Ei saa laadida, see ütleb pidevalt, et kuupäev ebaõnnestus Laadi uuesti kuupäev
Mäng on üsna lihtne ja sirgjooneline. Ühendage lima, hankige ressursse ja ehitage oma linn. Huvitav on see, et olete alati ressurssidega üle koormatud. Nii ei pea te täieliku kogemuse nautimiseks muretsema liigse aktiivsuse pärast. Au ka arendajatele, tekkis väike probleem, kahjuks pole seda parandatud. Kuid nad vastasid teile kohe ega lasknud meil pootada.
Üks paremaid liitmänge
Uus ainulaadne pööre liitmängudes. Aitäh.
Mäng on lõbus, kuid see külmus ja ei saanud mängida.
Seni hea
Object Hunt Nezahtjevne igre snb
Mängu ei saa avada
Just alustasin
Mulle meeldib tasemete väljakutse, kuid mul on jaamad otsa saanud. Kas on veel midagi lisada või lõpeb see numbriga 317?
Seni on kõik hästi, ma tõesti naudin seda mängu.....palun jätkake samas vaimus.
Mulle meeldib see mäng, seda on huvitav mängida iga päev
Succ
Hea mäng 👍
Redigeeri, pärast Halloweeni värskendamist jookseb mäng pidevalt kokku ja jääb kõvasti maha. Kas seda saab sorteerida, see on tõesti tüütu, eriti keset jaama. Lõpetas kõik 200 jaama, uuendas kõiki hooneid, kogus üle 4 miljoni mündi. Ei mingeid ülesandeid ega linna enam katmata, kuigi kui klõpsate udule, ütleb see avamiseks täielikud ülesanded. Millal hakkate linnast rohkem aru saama? Pole kindel, et praegu on rohkem jaamu vaja.
Üks väga hea sõltuvusttekitav mäng.
Ma täiesti vihkan neid pileteid, ma tahan mängida, kuid pean ootama, et saada rohkem pileteid, see on nii tüütu ja õpetus võiks olla parem, aga mäng on lahe.
sulgege, kui see avaneb
Ostsin paar päeva tagasi mandlipassi. Kuna täna hommikul mäng hangus, desinstallisin mängu ja installisin mängu uuesti. Nüüd olen tagasi alguses, samal ajal kui olin enne mängu desinstallimist 89. kohal. Mäng küsis minult uuesti, kas ma tahan "Almond Passi" osta. Ma saan tõestada Google Play poest saadetud meili kinnitust, et olen pileti ostnud. Palun aidake.
Mulle meeldib mäng, mida on lõbus mängida, soovitan seda ka teistel mängida
Mulle meeldis see, kui see esmakordselt välja tuli, kuid pärast uut värskendust ei saa ma tagasi minna ja tasemeid uuesti esitada, mis mulle meeldis, kui vajasin materjale. Uusi ülesandeid pole juba ammu lisatud
Siiani mulle see mäng meeldib
Päris hea mäng
Ma vihkan seda rumalat mängu loomadega jaamade pärast, nii et lõpetasin selle mängimise.
😍