Post by pilugpopefo on Feb 24, 2022 13:22:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teslagrad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teslagrad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Teslagrad 2022 version ▞▞▞
بدترین بازی ای که تا به حال خریدم... نمی تونی از اولین باس رد بشی که باید راحت تر باشه؟؟؟ بعد از آپدیت حتی اجرا نمیشه منوی بازی رو نشون میده و کرش میکنه و دوباره در حلقه شروع میشه؟؟؟
با کنترل عالی است، با کنترل لمسی خوب است
Gg
شگفت انگیز!
آره آره آره
تسلاگراد باورنکردنی به نظر می رسد، اما به هیچ وجه برای دستگاه های Exynos s21 (s21) بهینه سازی نشده است. به لطف نرخ فریم تک رقمی نمی توانم از اولین ناحیه عبور کنم. استفاده از ابزارهای سامسونگ برای به حداکثر رساندن عملکرد به هیچ وجه باعث بهبود تجربه نمی شود.من به یک پچ امیدوار هستم، به خصوص که در حال حاضر بسیار خارج از پنجره بازپرداخت هستم، و این بازی عالی به نظر می رسد، اما انتظار زیادی ندارم زیرا به نظر می رسد این یک مسئله جدید نیست. اگر دستگاه EXYNOS دارید، خرید نکنید.
گوکیل
Teslagrad Eventyr ugiu
پلتفرمر عالی، کنترل های عالی حتی با صفحه نمایش لمسی. هنر/گرافیک سبک بسیار خوبی دارد و واقعا چالش برانگیز و سرگرم کننده است.
به طور کلی فکر میکنم این بازی یک بازی عالی است و در نهایت از آن رئیس اول گذشتم، اما به شما میگویم که این یک بازی چالشبرانگیز با کنترلهای خوب و خط داستانی بسیار خوب است، بنابراین بهروزرسانیها را بیاورید و ادامه دهید، با تشکر از کار عالی توسعهدهندگان!
خیلی وقت است که یک پلتفرمر من را به مکانیک های بسیار خوب فکر کرده جذب کرده است.
مورد علاقه نیست
کنترل های وحشتناک لذت بردن از یک تجربه سرگرم کننده را غیرممکن کرد.
فکر میکنم در بازیهایی که به شدت به پازلهای فیزیک متکی است، این امر اجتنابناپذیر است، اما در بخش maglev، دال به محض شارژ شدن برای عبور از شکاف، شتاب کافی نمیگیرد و دفع آن توسط آهنرباهای بعدی متوقف میشود.
نیاز به بهینه سازی بیشتر دارد. مقادیر فوق العاده از دست دادن فریم و لرزش را نمی توان خاموش کرد، بنابراین بیش از نیاز باتری مصرف می کند. (LG G6 در اندروید 8.1)
این یک بازی عالی است، اما یک چیز وجود دارد که من آن را دوست ندارم. واقعا سخت است بگوییم کجا برویم. من حدس میزنم این باعث میشود که این کلمه باز باشد، اما واقعاً نه. آنقدر اتاق های متصل به هم دارد که گیج کننده است.
نمی توانم بازی را انجام دهم، هر بار در galaxy 21 ultra من عقب می ماند
بازی خیلی خوبیه برخی از بخش ها واقعا سخت هستند، در ابتدا نمی دانستیم که می توان آنها را حل کرد. اما در نهایت، من بازی را تمام کردم، بنابراین حدس میزنم که آنها امکان پذیر باشند. من فکر میکنم پایانهای متعددی وجود دارد... به نظر میرسد صفحه دوم خالی نقشه و گرافیتی «36x» به این معناست. قطعاً بازی را دوباره پخش میکنیم، اما این بار، با خواندن راهنما. اما من باید با دیگران موافق باشم که کنترلها خیلی دقیق نیستند (فشار دادن به بالا، میتواند باعث شود شخصیت برای حالت قبلی به چپ یا راست برود). من از G4S استفاده می کنم.
الان واقعا ازش لذت میبرم نظر اصلی: قرار بود 5 ساله باشم اما اتاق گاو نر غیرممکن است. کنترل ها برای تکمیل این کار به اندازه کافی خوب نیستند. ساعت ها در آن بودم به روز رسانی: بالاخره با نشستن روی یک بوق و یک داشبورد از کنارش گذشت. به 4 ستاره به روز شد
با پیشرفت، چیزهای سرگرم کننده ارتقا دهید
Buen Juego, al usar un Gamepad Es mucho mejor la experiencia del juego
کنترلها بد هستند... اما میتوانم بگویم که بازی با عشق ساخته شده است، و صادقانه بگویم که از دیدن مردمی که روی آن غوغا میکنند متنفرم. اگر بتوانید این کار را با کنترلر انجام دهید، بازی شگفت انگیزی خواهد بود. اما همانطور که در حال حاضر است، روی گوشی چندان قابل پخش نیست. از نظر ظاهری اگرچه این بازی زرق و برق دار است و من مشتاقانه منتظر چیزهای بیشتری از سازنده هستم.
غیرقابل بازی، پورت بد، میتسوتاکی کاتارما
واقعا بازی عالیه ایده های شسته و رفته و بازی طراوت.
دوستش دارم! بچه ها به همه بازی های شما که بازی کردم از انواع مختلفی از گیم پد پشتیبانی می کنند احترام زیادی می گذارم. شما الگوی بسیاری از توسعه دهندگان دیگر هستید!
بازی در نامناسب ترین زمان ها دچار اشکال می شود. همچنین سبک هنری بعد از سطح یک تغییر می کند
ممنون که به حرف های ما گوش دادید ;D
بازی ماجراجویی پازل عالی. وقتی کنترلر xbox سیمی خود را به s8 وصل می کنم، قطعاً راحت تر است. بدون آن، کنترل بازی بسیار دشوار بود.
کنترل کمی سخت است. اما در کل بازی عالی است!
کمی سرگرم کننده است، سپس کنترل ها مانع می شوند. اولین رئیس اصلی که از آتش نفس می کشد به بیش از 3 انفجار نیاز دارد، که پوچ است، زیرا شما در حال مبارزه با جعبه ها و ناتوانی در پریدن در جهت درست در تمام مدت هستید. من تا آن زمان از آن لذت می بردم و پس از 3 بار انفجار متوالی باس برای حدود 20 تلاش تمام شده است. لطفاً رئیس اول را به 3 کشته کاهش دهید.این یک بازی زیبا و دشوار است، اما کنترل برای موبایل تجربه را تا حدی ناراحت کننده و آزاردهنده می کند. من مجبور نبودم یک گیم پد بخرم تا خوب بازی کنم، اما اگر می خواهم تجربه بهتری داشته باشم، باید این کار را انجام دهم. شرم آور است، اما هنوز یک بازی واقعا جالب است.
تاخیر در پیکسل 4 باعث میشود بازی در سطح رئیس غیرممکن شود
Teslagrad Eventyr ugiu
بازی خوبیه ولی یه وقتایی با کنترل ها انقدر سخت میشه که میخوای تسلیم بشی... حداقل من اینکارو کردم. شاید اگر یک کنترلر به دستم رسید، دوباره امتحان کنم
خیلی عالی⚡🕳️🗼
وقتی برای اولین بار بازی تسلاگراد را شروع کردم، متوجه شدم که بسیاری از پازل ها به دقت و زمان واکنش تا حدودی بالایی نیاز دارند، که نشان دهنده یک بازی رایانه شخصی است. من رفتم و بررسی کردم، و بله، این یک پورت یک بازی رایانه شخصی است. من به تلاش برای مدیریت با طرح کنترل ارائه شده ادامه دادم، اما در نهایت، بعداً در بازی، در نهایت واقعاً ناامید شدم و گیر کردم زیرا پازل ها برای کنترل های صفحه لمسی طراحی نشده اند. من مطمئن هستم که نسخه PC به مراتب بهتر است، بنابراین در عوض آن را بخرید.
خیلی سخت است که این بازی را کنار بگذاری، حتی در محل کار 😅
سرگرم کننده
گرافیک عالی، بازی چالش برانگیز. با استفاده از کنترلر بلوتوث، کنترل ها را راحت تر و سرگرم کننده تر می کند. نه برای بازیکنی که فقط می خواهد بازی را ریپ کند.
Teslagrad Aventura uhg
Teslagrad ایڈونچر hnlv
پلتفرمر پازلی منحصر به فرد. کاوش کنید و توانایی های جدیدی را برای تعامل متفاوت با جهان به دست آورید. تیم توسعه پاسخگوی نظرات شماست. بهعنوان کاربرانی که با رئیس اول مشکل زیادی داریم، برای آسانتر کردن آن، بهروزرسانی را ارائه کردند. به بازی ادامه دهید و بازخورد خود را برای بهبود بازی ارائه دهید
مفهوم و اثر هنری عالی کنترل ها سخت هستند
فقط بد است. خیلی طرح های ضعیف چرا باید بلافاصله بعد از برق انتقال از راه دور در یک اتاق سیاه و سفید بدون جهت باشم؟ رئیس تک شات که 90 درصد از زمین را یک نفس آتش می پوشاند؟ فقط چرا؟ در آن مرحله مهارت در تلفن نیست، شانس آن است.
سرگرم کننده. پازل های خوب با کنترل های تلفن کمی مشکل است، اما خیلی بد نیست.
خیلی زیباست و می توان گفت که آنها تلاش زیادی کردند و کار بسیار خوبی کردند
پلتفرمر پازلی فوق العاده.
Dan the Man: Action Platformer 아케이드 ewf
Stuttergrad برای Huawei P30 Pro