Post by pilugpopefo on Feb 24, 2022 13:37:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много пари ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
Неговото Eggcellent. Новите функции са малко объркващи. Все още не съм хванал новите функции.
Не е много лошо. Малко твърде скъпо за закупуване на силози, така че няма да си правя труда да харча изобщо за тази игра. Все пак е забавно.
Забавна игра, може да предизвика пристрастяване, но бързо се удряте в стената и обикновено трябва да платите малко пари, за да я преодолеете. Давам една звезда, защото разработчиците наскоро решиха да направят някои увеличения да струват повече пари и да издържат за по-кратък период от време. Без реална причина. Пазете се от тази игра.
Egg, Inc. Simulatie vcmp
Sonic Dash - Jogo de Corrida Arcade ucl
Прост, безсмислен губещ време. Добре за това, което е, но не очаквайте много по отношение на мултиплейър или стратегия. Всичко това каза... доста добра игра на празен ход
Играта е супер интересна и зарибяваща теглете без да мислите
Това е много пристрастяваща игра, която има доста стабилна система за награди. Прогресията е доста линейна и лесна, стига да знаете правилната формула, за да продължите и да получите много пари за яйца. Обикновено ключът е да продължите и да увеличите производителността на снасяне на яйца и стойността на яйцата, за да продължите напред и да получите възможно най-много пари. Не забравяйте да проучвате. Като цяло е страхотна игра.
Забавна игра до определен момент. Все пак става по-мляв към последните яйца. Ако сте просто случаен играч, напредъкът ще се забави значително след известно време. Умирай трудно играчи (както при игра ежедневно с часове) може да извлекат повече от играта. Капачката на касичката е ниска и счупването на касичката е на смешна цена. Така че се пригответе за малко смилане и може би дори за влагане на реални пари, за да напреднете по-нататък.
Забавна игра, освободена до определен момент. Има безумна платена стена, където за изпращане на ракети струва 2 милиона златни яйца, които струват тонове пари, като $50 или нещо такова.Похарчих около $15, за подкрепа на разработчиците, но това за игра в неактивен телефон е психотично. Иначе е забавно.
Опцията за професионалисти трябва да идва на определено ниво в играта, а не на цена. Освен това играта е наред
Много добра и забавна игра става досадна, когато трябва да смиламе, само за да купим проучване. Като цяло тази игра е 9/10, а не 10/10, тъй като професионалното разрешение е твърде надценено и става скучно да играете сами.
Би било страхотно за актуализация. нови неща в играта в следващата актуализация, моля, покажете на хората в колите Да можете да контролирате пиле Нещата да са малко по-евтини Това е всичко, за което се сещам в момента, но все още ми харесва играта, беше по-добра, отколкото мислех, че ще бъде
Това е наистина забавна игра, но ми дайте някои сценарии от реалния живот, за да не се покачвам и просто да печеля неприлични суми пари за нула време. - Накарайте ме да плащам някои данъци и/или сметки. - Дайте ми възможност да даря пари за благотворителна организация или нещо подобно. - Осигурете сценарии за вземане на решения. **Тази игра има голям потенциал да бъде забавен образователен инструмент**
Ммммммммм
Якаааааа там правиш кокошки палар
Изтеглете го ... добър избор
Тази игра е много интересна!!!!!
ez
ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МНОГО Е ГОТИНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако имате излишно време е яка
Тази игра е добра и пристрастяваща. Но има неща, които наистина са необходими, когато напредвате по-нататък в играта. Намаляването би било добра функция. Защото, когато навлизате по-дълбоко в играта, сградите стават все по-големи. Купуването на касичка за $5 е доста тъпо. Трябва да го отваряме веднъж месечно и ако играчката иска да я отвори преди, тогава може да похарчите $5, за да я отворите. Освен това те ви принуждават да закупите разрешението, защото то отключва определени функции, които ви позволяват да напредвате по-бързо.
Играя това от няколко години и едва наскоро започнах да влагам пари в него. Събудих се тази сутрин, за да осъзная, че има основен ремонт в механиката на играта, който моментално постави лош вкус в устата ми. Докато четох други скорошни ревюта, започнах да откривам споделени настроения - изкривяването вече е изчезнало (евтино, ефективно) и няколко други подобрения вече са добавени на значително по-висока цена. Касичката вече е затворена, влакът с хиперлупа е удвоил цената. Не готини момчета!
Добре, играта, която е по-сковаваща ума от всичко, би имала по-висока оценка, но няма функция за увеличение за вашите ферми и ви липсват повечето от добрите дронове, които ви позволяват да се изравните, когато нищо друго не помага, без да направите покупка. Така че 2 звезди до по-нататъшно нареждане 👍.Много се забавлявахте и все още се забавлявахте с играта. За щастие направих по-голямата част от моите епични изследвания, преди разработчикът просто да отиде да вземе пари днес. Всички артефактни скъпоценни камъни просто бяха намалени до 1/3 от стойността им в златни яйца.
Забавна игра на празен ход рекламите са по избор, но по някаква причина не мога да гледам видеоклипове, въпреки че щракна върху гледане, нищо не се случва (LG v60 thinq 5g)
Играта е страхотна, но има неща в новата актуализация, които я правят МНОГО неудобна за игра, докато сте офлайн (училище), като например играта се срива и не работи, ако се опитате да преминете към договор И не можете да изпратите артефакт кораби... МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА; не всеки може да си позволи дада и е много досадно да не можеш да постигнеш никакъв напредък в играта, докато не е свързан с wifi.
Готина, ненатоварваща...
Много пристрастяващо! Безсмислени игри, реклами, ако искате - иначе "не" от тях.
Поправете съвпадението. Харча пари, истински пари за повишения, особено по време на договори. Досадно, когато имам 9-дневен договор, ми липсва, защото 50 процента от моята група не издържат тежестта си. Невъзможно е да ги направя самостоятелно или бих го направила. Буквално съсипва играта в крайния етап на играта.Добавете отборен чат и плащайте за 2 играчи, които всъщност се грижат да не губят пари. Това унищожава играта ви за лоялни играчи.
Мобилните геймъри постоянно ме вълнуват заради невероятно алчните практики, които приемат. В рамките на 20 минути тази игра ще ви унищожи с 3 платени стени с абсолютно нулев срам. Те дори не се преструват, че тази игра е достъпна безплатно. Цялата прогресия е спряна от платени стени в рамките на буквално 20 минути игра. Единственото нещо, което има тази игра, е графиката и нищо повече. Алчен, ужасен дизайн, който е невъзможно да се подмине.
Харесвам играта, но е трудна за изпълнение на цели без плащане.
Egg, Inc. Simulator tgt
Харесвам цялата концепция за пиле за вид постепенна игра, нещо много по-различно.
Да, искам пълни силози бот съм дете и майка ми не искам
Наистина готина игра!!!
Обичам това! Лесен, забавен и пристрастяващ геймплей. Не ви налага реклами и не ви кара да плащате за всичко, както правят някои игри. Единственото нещо е: душевни яйца. Те са трудни за получаване, а престижът е... е... не е забавно да видиш как цялата ти упорита работа отива на вятъра. За щастие все още можете да запазите своите епични надстройки, ако имате престиж. Като цяло, 5/5 бих препоръчал!!
Новият nerf за потреблението е фалшива реклама. Те твърдят, че някои са се увеличили, но всяка обща консумация е наполовина, ако не и трета от оригиналния GE. Невъзможно е да се играе F2P сега. Ако сте нов играч, не си правете труда да изтегляте тази игра. Хората, които са играли години, сега си отиват. Но не се притеснявайте... дадоха ни 100 GE за нашето нещастие... ОГРОМНИ пропуснати разработчици... всичко това в името на грабване на пари и микро покупки... за срам.
Като Eddie Gemes, аз също съм бил дългогодишен играч (няколко години). Въз основа на последните промени смятам да направя същото.Ще продължа да играя, докато използвам всичките си златни яйца и след това изтрия играта. Както вървят нещата, те ще продължат да повишават цените и да намаляват наградите. Прекарах добре с играта!
Egg, Inc. ማስመሰል gfd
Добра и супер игра за timepass Обичам техния модел на игра
Искам да кажа, че всичко е наред, просто е толкова трудно да се играе на моменти, когато етерът има нещо надграждане или ще бъдете хвърлени с реклами и това е досадно... тази игра имаше потенциал
РЕДАКТИРАНЕ: До 4 звезди няма принудителни реклами, въпреки че надстройките в крайна сметка ще направят нещата малко по-хубави, като рекламите, които издържат много по-дълго и т.н. и т.н. ОРИГИНАЛЕН РЕВЮ: Доста готин и добър за прекарване на времето тук-там, но ще бъдете попитани много за гледане на реклами за увеличения, пари и златни яйца. Би било хубаво да видите малко повече съдържание за офлайн потребители или тези, които не искат да виждат толкова много реклами (не ми пречи тук и там, но твърде много реклама се фокусира върху екстри)
Самата игра е страхотна, причината за ниското ревю е когато стигнете до етапа на космическия кораб. Щеше да е по-добре, ако не трябва да се притеснявам да зареждам по-високите кораби с различни видове яйца. Поради тази причина аз лично загубих интерес към напредъка.